Activitats Extraescolars

Apunta els teus fills/es a les Extraescolars

 

Com cada any posem en marxa les activitats extraescolars de l’Escola Bressol.

Aquestes activitats complementen l’educació dels nostres alumnes, ja que contribueixen a potenciar diferents habilitats, fomentar els hàbits i valors, i millorar el treball individual i en petit grup.

Us animem que participeu!

Música per nadons

La música és un llenguatge que ens permet relacionar-nos afectivament des del primer moment amb els nostres fills mitjançant jocs de falda, moixaines i cançons.

Juntament amb audicions, danses i la manipulació d’instruments-joguines i d’instruments de percussió, es pretén crear un espai on els pares i mares comparteixin amb els seus nadons la descoberta d’un nou món sonor.

En aquest taller estimularem els sentits de la vista, el tacte i… sobretot la oïda, aspectes molt importants en aquesta etapa.

Els infants, a partir de dos anys comencen a assolir un major grau de maduresa que els va permetent a poc a poc obrir el seu món interior i relacionar-se amb altres infants. La música pot afavorir aquesta relació a través d’activitats que contenen un gran component lúdic. 

La cançó, l’audició, les danses i la manipulació de diferents instruments permetrà a l’infant experimentar amb l´entorn sonor i potenciar la seva creativitat.

A les primeres sessions és important la presència del pare o la mare.

Natació

La natació per a nadons és una activitat que té com a objectiu familiaritzar els nadons d’entre 12 i 36 mesos amb el medi aquàtic.

El que realment es busca amb la natació per a nadons és l’estimulació aquàtica del bebè a través de jocs que li  permetin aprendre a flotar i moure’s.

Objectius:

  • Tenir un primer contacte amb la piscina, adaptar-se més ràpidament a l’aigua i no desenvolupar sentiments de desconfiança vers aquesta en un futur.
  • Potenciar el seu desenvolupament psicomotor, ja que l’aigua augmenta les seves possibilitats de moviment, i sensorial.
  • Enfortir el sistema cardiorrespiratori i millorar el to muscular a través dels exercicis.
  • Els ajuda a sentir-se més segurs dins l’aigua i a relaxar-se.

Ens posem en contacte?

Per contactar amb nosaltres, els convidem a utilitzar el formulari de sol·licitud d’informació.