Últimes Entrades

primavera

Benvinguda primavera !!

  • 0 comentaris

” T’explicaré un secret molt fi… la primavera ja és aquí! ” Amb aquesta dita, els alumnes de Bressol hem rebut la primavera. Entre tots decorem les aules amb flors,ocellets, papallones i marietes. Benvinguda Primavera!

Llegeix més
dia del pare

Feliç dia del Pare !!

  • 0 comentaris

Els alumnes de l’escola Bressol feliciten els seus pares amb un regalet que conté un missatge molt especial. Moltes Felicitats Papis !!

Llegeix més
Screenshot 2019-02-27 at 16.38.55

Jornades Familiars de Portes Obertes

  • 0 comentaris

El dissabte 9 de març us esperem a les Jornades Familiars de Portes Obertes de l’Escola Joan Roca Meridiana corresponents als nivells P1 i P2 (Llar d’Infants) i P3 (Educació Infantil). Les places són limitades i s’adjudicaran per rigorós ordre de reserva. Us hi esperem!

Llegeix més
5959b720-055a-4652-90e1-9f48abffa4a0

Planetarium

  • 0 comentaris

Els alumnes de P2 gaudeixen d’una activitat molt interessant i enriquidora al Planetarium Cel Obert.

Llegeix més
gateig

El Gateig

  • 0 comentaris

És molt beneficiós per al desenvolupament de l’infant que continuï gatejant en molts moments del dia ja que així es desenvolupa l’estructura de les espatlles, els colzes, els canells, els genolls i els turmells, la sensibilitat tàctil dels dits i el palmell de la mà, la capacitat respiratòria necessària per començar a balbotejar i parlar.  També

Llegeix més
construcions

Construccions

  • 0 comentaris

Amb peces de construcció podem fer torres que proporcionen una experiència de joc alegre i divertida, ofereixen una enorme varietat de possibilitats i acompanyen els infants durant molt de temps. A través del joc de construccions els infants aprenen a manipular els objectes amb precisió i destresa, aprenen fer un projecte comú quan juguen amb

Llegeix més
nadal

Arriba el Nadal a l’escola !!

  • 0 comentaris

Un any més tornem a tenir aquí el Nadal i celebrem aquesta festivitat amb un munt d’activitats ben entranyables. Els alumnes de l’escola ofereixen a les families un gran concert de nadales on els més petits de l’escola pugen per primera vegada a l’escenari tot emocionats i amb moltes ganes de demostrar el que han

Llegeix més
natacio1

Natació

  • 0 comentaris

L’escola Bressol ofereix l’activitat de natació, molt apropiada per començar en aquesta etapa ja que té molts beneficis; millora les seves capacitats cardiorespiratòries, afavoreix l’alineació postural i beneficia la coordinació muscular, desenvolupant les seves capacitats sensorials i psicomotrius. també incrementa el sentiment d’independència i autoconfiança de l’infant, tot descobrint el plaer en el medi aquàtic.

Llegeix més
musica

Dia de la música !!

  • 0 comentaris

Celebrem el dia de Santa Cecília! A l’escola Bressol celebrem el dia de la música escoltant cançons i tocant instruments a l’aula. La música afavoreix el desenvolupament emocional i cognitiu del nen, per aquest motiu la música sempre està present a les nostres aules.

Llegeix més
BRE_Bee-Bot

Bee-bot, el primer contacte amb la robòtica a l’escola Bressol

  • 0 comentaris

Bee-bot està pensat en nens que encara no saben ni llegIr ni escriure ja que programar-lo és molt gràfic. És una eina molt útil per nens a partir de 2 anys ja que ajuda a estimular el seu coneixement en programació bàsica.

Llegeix més