Escola d’Estiu

Descobreix l'Escola Bressol d'Estiu!

Obert a tothom i durant tot l’estiu

Vols una Escola Bressol moderna, ACTIVA i dinàmica pels teus fills?

L’Escola Bressol Joan Roca Meridiana és una escola oberta TOT L’ESTIU Juliol i Agost, amb personal molt competent i qualificat, mestres i educadores de l’escola durant els mesos d’estiu igual que la resta de l’any.

Cada dia amb oportunitats per seguir creixent i incentivant tots els TALENTS i tots els sentits. Activitats experimentals, sensitives i estimulants que activen o connecten el seu sistema neuronal per establir una base ferma i sòlida per tota la vida.

Tenim un horari des de les 7′30h fins a les 18h ple d’activitats afavoridores i que complementen l’estimulació i els aprenentatges.

INSCRIPCIONS OBERTES per totes les famílies que ho desitgeu encara que no sigueu de l’escola OBERT A TOTHOM per dies, setmanes, quinzenes o mesos complerts…

Vine a conèixer l’escola, truca al 933403408!

Ens posem en contacte?

Per contactar amb nosaltres, els convidem a utilitzar el formulari de sol·licitud d’informació.

  Activitats per a tots!

  L'Escola Bressol

  El nostre principal objectiu és que els nens/es es desenvolupin íntegrament com a persones en tots els seus nivells tant físic, com intel·lectual i també afectiu amb alegria i establint un bon vincle. Per aconseguir-ho la funció de l’Escola es centra en atendre aquestes necessitats, donar oportunitats i posar els mitjans necessaris per contribuir al desenvolupament de les capacitats evolutives

  La nostra metodología

  Es fonamenta en una Estimulació Primerenca General que consisteix en l’aprofitament ple de tot el potencial de l’infant oferint-li una àmplia gamma d’oportunitats i experiències que ajudin a fer les connexions neuronals més òptimes per tal de construir una base neuronal ben ferma que sustenti els aprenentatges futurs.

  Descobreix totes les activitats que organitzem

  ANGLÈS, NATACIÓ, ACTIVITATS MUSICALS, PSICOMOTRICITAT, PUZZLESTONA, l’hora del CONTE, JOCS, PINTURA, REMULLADA, ROBÒTICA…. i molt més !

  Serveis a l'Escola d'Estiu

  SERVEI DE MENJADOR

  L’escola selecciona el <strong>millor servei de càtering escolar per satisfer la demanda alimentaria dels alumnes, supervisat i controlat per dietistes i nutricionistes.

  DATES I HORARIS

  Escola oberta TOT L’ESTIU Juliol i Agost inclòs. Tenim un horari des de les 7′30h fins a les 18h ple d’activitats afavoridores i que complementen l’estimulació i els aprenentatges.

  OBERT A TOTHOM

  Servei escolar obert amb personal molt competent i qualificat per famílies de l’escola i per amics o familiars externs que necessitin servei escolar durant aquest mes.

  LOCALITZACIÓ

  Situats a prop del Metro L1/L5/L9/L10, a La Sagrera, línies d’autobús 71, 20, 62, 96, H8 i interurbanes: Sagalés i Font. En tren Estació St.Andreu-Arenal, Clot-Aragó i La Sagrera.